Werkgever

Heeft u medewerkers met financiële problemen?
Wij helpen u graag.

Medewerkers
met financiële problemen

Werkgevers beschikken vaak niet over specifieke kennis om deze problemen het hoofd te bieden. Maar het kost werkgevers ondertussen wel meer dan alleen hoofdbrekens.

Buis Bewindvoering kan u helpen.

  • Wat te denken van verhoogd ziekteverzuim door allerlei bijkomende problemen zoals psychische klachten met daaruit soms fysieke klachten en relatieproblemen.
  • Maar ook verhoogde kosten door extra administratieve handelingen als gevolg van loonbeslagen.
  • En dan nog de productiviteit. Deze neemt vaak af als mensen met hun hoofd bij hun schulden zijn.

Hoewel u niet verantwoordelijk bent als werkgever heeft u er alle belang bij om dit probleem opgelost te hebben. Buis Bewindvoering kan u daarbij helpen. Er wordt hierdoor geen aanslag gedaan op uw administratieve capaciteit. Daarnaast komt er rust in het financiële leven van uw medewerker met als gevolg minder uitval door ziekte en hogere productiviteit.

Buis Bewindvoering biedt tijdens de bewindvoering periode ondersteuning middels coaching gesprekken en cursussen. Wanneer het beschermingsbewind ophoudt, is de medewerkers hierdoor beter in staat zijn of haar financiën zelfstandig te beheren.


Bron: Financieel Dagblad

Telefonisch spreekuur

Omdat we ook op afspraak zijn bij klanten, zijn we niet altijd direct bereikbaar. Om hier duidelijkheid in te geven en in ieder geval op vaste tijden bereikbaar te zijn, werken wij met telefonisch spreekuur.

Maandag

 

09:00 - 11:00 uur

19:00 - 20:00 uur

Dinsdag 09:00 - 11:00 uur
Donderdag 09:00 - 11:00 uur
Vrijdag 09:00 - 11:00 uur

Zijn wij buiten deze tijden in de gelegenheid de telefoon op te nemen, doen wij dat uiteraard. Lukt dit niet, kunt u de voicemail inspreken en bellen wij u z.s.m. terug.

Contactgegevens

T: 0228-208003
M (Carijet): 06-21478968
M (Tessa): 06-27203796
E: info@buisbewindvoering.nl

Postbus 37
1693 ZG  Wervershoof

© 2017 Buis Bewindvoering