Over ons

Persoonlijk, deskundig en betrokken

Even voorstellen

Dit zijn wij, de gezichten achter het scherm.

Tessa

Bewindvoering, budgetbeheer en nalatenschappen

Gedreven, enthousiast en betrokken. Graag help ik op deze manier anderen verder.

Na mijn opleidingen ben ik gestart bij de Rabobank. Overzicht en inzicht creëren voor de klanten en hen mogen adviseren is wat ik zo leuk vond. Maar er miste iets. Met een hoofd voor cijfers maar een hart voor mensen en welzijn, was dit niet genoeg voor mij. Na verschillende cursussen en opleidingen mocht ik als welzijnsconsulent aan de slag.

Wat een meerwaarde geeft dat! Het gevoel om met wellicht schijnbaar kleine dingen grote verschillen te kunnen maken voor anderen. Nu komen deze zaken waar ik zo blij van wordt samen: overzicht, inzicht, cijfers en vooral mensen!

Ervoor zorgen dat  zaken goed zijn geregeld, nu en later, is wat ik graag voor u beteken.

Carijet

Bewindvoering en budgetbeheer

Doelgericht, behulpzaam en gedreven.

Na jarenlange ervaring bij de Rabobank werd het tijd voor iets nieuws. Nooit te oud om te leren en zo ben ik de schoolbanken weer ingedoken om opgeleid te worden tot schuldhulpverlener en bewindvoerder. Mensen helpen die de hulp goed kunnen gebruiken en waarbij ik kan doen waar ik goed in ben, werken met cijfers en creëren van overzicht.

Op verschillende plekken heb ik werkervaring opgedaan, als schuldhulpverlener én als bewindvoerder. Ik heb gemerkt dat ik liever voor de mensen werk dan voor instanties. Daarom ben ik in 2017 gestart met Buis Bewindvoering. Wat is het fijn om op onze eigen manier mensen vooruit te helpen.

Graag doe ik dat ook met en voor u!

Kwaliteit

Buis Bewindvoering is een door de rechtbank goedgekeurd bewindvoerderskantoor. Als het gaat om bewindvoering controleert de rechtbank alles wat we doen. U bent dus in veilige handen.

Buis Bewindvoering is aangesloten bij de NBBI. Aangesloten leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beoefenen hun vak op een professionele manier.

Meer informatie over de NBBI vindt u op: www.nbbi.nl.

Daarnaast is Tessa Vriend-Buis erkend nalatenschapscoach. Zij beschikt over een VCM-gecertificeerd certificaat.

 

© 2017 Buis Bewindvoering