Budgetbeheer

Balans tussen uw inkomsten en uitgaven.

Budgetbeheer:
balans in uw financiën

Vindt u het lastig om een balans te vinden tussen uw inkomsten en uitgaven? Wellicht is budgetbeheer dan wel iets voor u.

Buis Bewindvoering kan u helpen de juiste balans te creëren en te behouden.

Budgetbeheer

Wil je hulp bij het beheren van je inkomsten en uitgaven, bijvoorbeeld omdat er schulden dreigen of omdat je het moeilijk vindt om met geld om te gaan? Budgetbeheer kan voor u een hulpmiddel zijn om te zorgen voor balans en financiële rust.

 • Budgetbeheer is vrijwillig. In een overeenkomst tussen klant en budgetbeheerder worden de werkzaamheden van de budgetbeheerder vastgelegd.
 • Samen met u maken we een budgetplan om te zorgen voor een goede balans tussen inkomsten en uitgaven. Hierin wordt beschreven welke betalingen moeten worden gedaan en bijvoorbeeld welke reserveringen voor toekomstige uitgaven moeten worden gemaakt.
 • De budgetbeheerder beheert de rekening waarop de inkomsten binnenkomen. Dit wordt de beheerrekening.  Alle vaste lasten worden  hiervan betaald door de budgetbeheerder, net als aflossingen op eventuele schulden.
 • De budgetbeheerder is verantwoordelijk voor het afgesproken deel van de financiën en zorgt dat uitgaven worden betaald en houdt toezicht op de inkomsten.
 • Er wordt periodiek (volgens afspraak) een bedrag van de beheerrekening op een andere rekening gestort zodat u hiervan boodschappen, kleding etc. van kunt kopen.

U ontvangt van ons inloggegevens waarmee u 7 dagen per week, 24 uur per dag kan meekijken in uw financiën. Hierdoor houdt u het inzicht in uw financiën.

Voor wie is budgetbeheer?

  • Voor iedereen van 18 jaar en ouder die hulp wenst bij het beheren van zijn of haar financiën.
  • Indien je schulden wilt voorkomen of oplossen.
  • Wanneer bewindvoering gewenst is maar nog niet is uitgesproken kan met budgetbeheer direct ondersteuning worden geboden.
  • Voor diegene die uit bewind gaan. Budgetbeheer biedt een financieel veilige (tussen)stap naar volledige zelfstandigheid.

Aanmelden

Wij vinden het belangrijk dat budgetbeheer zo wordt ingericht dat het bij u past, maatwerk dus. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dat vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 0228-208003.

 

Wij zijn er voor u!

Telefonisch spreekuur

Omdat wij ook op afspraak zijn bij klanten, zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar. Om hier duidelijkheid in te geven, werken we met telefonisch spreekuur.

Maandag

 

09:00 – 11:00 uur

19:00 – 20:00 uur

Dinsdag 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 09:00 – 11:00 uur
Vrijdag 09:00 – 11:00 uur

Belt u buiten het spreekuur? Laat dan gerust een voicemailbericht achter, dan bellen wij u terug.

Contactgegevens

T: 0228-208003
M (Carijet): 06-21478968
M (Tessa): 06-27203796
E: info@buisbewindvoering.nl

Postbus37
1693 ZG  Wervershoof

© 2017 Buis Bewindvoering