Nalatenschap

Rust en gemak voor u en uw nabestaanden.

Nalatenschapsplanning

Wat laat u na en aan wie? Hoe leggen we dat vast? En wie kan uw nabestaanden ontlasten in de afhandeling van uw nalatenschap?

Wij zijn er voor u en uw nabestaanden.

Nadenken over uw nalatenschap

We denken er niet graag over na, wat gebeurt er als ik overlijd? Hoe zit het dan eigenlijk met mijn bezittingen? En wie regelt dan de zaken?

Voor velen gelukkig een ver van ons bed show maar voor ons allen iets wat vroeg of laat gaat gebeuren. Daarom is het verstandig hier vooraf goed over na te denken.

Wilt u weten wat er met uw nalatenschap gebeurt op het moment van overlijden? En is dit dan wel hoe u het zelf graag zou zien? Dit brengen wij graag voor u in beeld om vervolgens te kijken naar hoe dit ingericht kan worden zodat het naar uw wens is.

Wat wilt u nalaten aan wie en hoe regelt u dat? Wat vindt u belangrijk om te regelen? Zijn er daarnaast nog zaken waar u wellicht nog niet over had nagedacht? Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Nadenken over uw nalatenschap

Nadenken over uw nalatenschap

Als ik er niet meer ben bundel

Met deze bundel stelt u een naslagwerk op met hierin uw wensen, praktische zaken en eventuele andere documenten (denk aan (levens)testament) gebundeld. Dit geeft u nu inzicht en overzicht. U kunt dit altijd nog aanpassen, het is in uw eigen beheer. Waarom een persoonlijk levensdossier?

Meer weten over deze bundel? Klik dan HIER.

     

    Als ik er niet meer ben bundel

    © 2017 Buis Bewindvoering